Ex libris Antonius Upupa Epops - Jóźwik, Zbigniew (1937- ).; Dudek, Antoni (1944- ). (1975)
Głowa ptaka z czubkiem na głowie i z długim dziobem, napis: ex libris Antonius Upupa Epops. Sygnatura artysty monogram Z. J. w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona katalogu Biblioteki Narodowej, 19.08.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.