Powiatowy Komitet Obchodu Dnia Spółdzielczości w Kartuzach prosi wszystkich obywateli o wzięcie licznego udziału w obchodzie "Dnia Spółdzielczości". ([s.n.], 1946)
Afisz programem uroczystości, które miały miejsce 29.09.1946 r.