Luigi Pirandello - Dziś wieczór improwizujemy = Questa sera si recita a soggetto / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1962)
Program teatralny premiery w Teatrze Kameralnym w Sopocie 29.09.1962 r. Reżyseria: Kazimierz Braun, scenografia: Marian Kołodziej, opracowanie muzyczne: Janusz Hajdun, asystent reżysera: Andrzej Gwiazdeczka.