[Gdańsk, galeriowy dom przy kościele św. Trójcy] [fot. Hubert Müller]. - Müller, Hubert (architekt) (2013)
Przedstawia dom szachulcowy z galeryjką, przy kościele Św. Trójcy, widok od strony ul. Okopowej, ok. 1943 r.