[Afisz. Incipit] Obwieszczenie prezydenta miasta Gdańska z dnia 27 listopada 1948 r. w sprawie ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie / Bolesław Nowicki. - Nowicki, Bolesław ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o szczepieniach w poszczególnych dzielnicach Gdańska w grudniu 1948 r.