Święto wyzwolenia uroczysty koncert symfoniczny / Filharmonia Bałtycka, Państwowa Wyższa Szkoła Muzyczna w Sopocie. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w sopockiej Operze Leśnej 22.07.1948 r.