Wrocławskie Libri Andrzeja Jaworskiego - Waygart, Jerzy (1951- ).; Jaworski, Andrzej ( -2011). (Wrocław, 2008)
Na stertce książek siedzi krasnal z otwartą książką, u góru lecące ptaki, na grzbiecie ostatniej książki napis: Wrocławskie Libri Andrzeja Jaworskiego. Pod wyobrażeniem w okręgu tłoczona sygnatura artysty - monogram JW oraz autograf i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty i miejscem działalności, niżej ołówkiem symbole techik graficznych i data wydania.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 2000-.