Sopot Ulica Bohaterów Monte Cassino - Biliński, Tadeusz (1920-2002).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze Ruch, 1973)
Przedstawia ulicę Monte Cassino w Sopocie, widok z wieży Zakładu Balneologicznego, ok. 1975 r.
Miejsce wyd. wg działalności wyd. i przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe