Festgottesdienst anlässlich der Einführung der neuernannten Kirchenältesten und Gemeindverordneten der Lutherkirchengemeinde. (Langfuhr : [s.n.], 1933)
Druk z okazji uroczystości religjinych w Gdańsku-Wrzeszczu 27.08.1933 r.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie religijne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne