Ostseebad Brösen - Brücke mit Kurhaus - Stengel & Co. (Dresden : Stengel & Co., G. m. b. H., 1905)
Przedstawia widok z mola w Brzeźnie w kierunku plaży, widoczna Hala Plażowa po przebudowie, ok. 1930 r.
Data wg budowy pocztówki i biogramu wydawcy.
Fot. Gd.
Keywords: Brzeźno (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe