[Afisz. Incipit:] W sali ... dnia ... gościnnie wystąpi Mieczysława Ćwiklińska w komedii Gabryeli Zapolskiej "Skiz" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Emil Chaberski.