Jozef Xiąze Poniatowski Generał Dywizyi, Naczcelny Dowodzca Legionu pierwszego Woysk Polskich, Dyrektor Departamentu Woyny, Kawaler różnych orderów, Krzyża Woyskowego Kommandor [Inc.:] Gdy stosownie do Uchwały Kommissyi Rządzacey na dniu 5tym miesiąca Czerwca roku teraźnieyszego zapadłey [...] : w Warszawie dnia 1 Lipca 1807 / Jozef Poniatowski. - Poniatowski, Józef (książę ; 1763-1813) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny - obwieszczenie w sprawie spisania ofiar i wypłacenia odszkodowań wojennych z 1 lipca 1807.