[Zaproszenie. Incipit:] Zrzeszenie Kupców Samodzielnych w Kościerzynie w ramach obchodu 600-lecia miasta Kościerzyny ma zaszczyt zaprosić ... na uroczysty obchód 25-lecia istnienia naszego zrzeszenia ... ([wydawca nieznany], 1946)
Zaproszenie wraz z programem na uroczystości 22.09.1946 r.