Bücherei Fritz Germann RL. - Langbein, Robert (1864-1932) (1919)
Przedstawia fragment zamku warownego, niżej w ramce napis: Mit deinen burggekronten Höh'n. Mein Muldental auch du bist schön! Bücherei Fritz German, poniżej panorama zamku. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.