[Afisz. Incipit] Sopot, Sala Koncertowa Grand Hotelu ... gra Lucjan Galon fortepian ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 21.11.1955 w Grand-Hotelu w Sopocie.