Ulica Długa i Ratusz Gł[ówny] [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia kamienice przy ul. Długiej, ujęcie w kierunku Ratusza Głównego Miasta, na pierwszym planie domy wyburzone w 1950 r.