[Afisz. Incipit] Liga Morska w Sopocie zaprasza na atrakcyjny podwieczorek taneczny na s/s "Panna Wodna". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Liga Morska (1944-1953) -- druki ulotne; Liga Morska (1944-1953); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne