Zawody piłki nożnej o mistrzostwo II-ej ligi : K.S. Stal Sosnowiec - T.K.S. Budowlani. (Gdańsk : [s.n.], Gdańskie Zakłady Graficzne)., 1954)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce 7 listopada w Gdańsku-Wrzeszczu na stadionie przy ul. Traugutta 73-a.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne