Ex Libris Andrzej Ryszkiewicz W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1987)
Przedstawia wijące się linie na tle liści, u dołu, po prawej stronie napis: Ex Libris Andrzej Ryszkiewicz. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.