Danzig Schützenhaus, Kriegsschule, Bahnhof. - Rogorsch, Arthur (Verlag A. Rogorsch, 1905)
Przedstawia widok ogólny z Huciska na dworzec kolejowy, w głębi widoczne budynki strzelnicy miejskiej i Szkoły Wojennej, ok. 1910 r.