Wystawa książki i ekslibrisów w Ratuszu Głównomiejskim w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wystawę książki i ekslibrisów w Ratuszu Głównego Miasta w Gdańsku, 5 maja 1978 roku.