[Pocztówka wydana z okazji XV. Deutscher Anwaltstag Danzig] (s.n., 1901)
Przedstawia dwa ratusze gdańskie ; u dołu symbolika prawnicza, w prawym dolnym rogu w pieczęci nazwa konferencji. Karta czarno-biała na zielonym tle.