Gdańsk Wrzeszcz - Budowa "Manhattanu" / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (2002)
Przedstawia budowę galerii handlowej "Manhattan" w Gdańsku-Wrzeszczu, na pierwszym plania XIX-wieczna fontanna na rogu ul. Jaśkowa Dolna i Grunwaldzkiej, 2002 r.