Herby miast polskich (Warszawa : Wspólna Sprawa, 1955)
Przedstawia herby miast polskich.
Daty wg: http://karo3.umk.pl
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- tematy, motywy -- wydawnictwa ilustrowane; Miasta -- Polska -- herby -- wydawnictwa ilustrowane; Polska -- herby -- wydawnictwa ilustrowane