Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 25 kwietnia 1952 r. w sprawie poszukiwania i zwlaczania stonki ziemniaczanej / Szeliga W., St. Marczewski. - Szeliga, Walenty (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1952)
Afisz z treścia zarządzenia.