Samolot Urzędu Morskiego w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia stojący na pasie startowym samolot Urzędu Morskiego w Gdyni, 1978 rok.