Samolot Urzędu Morskiego w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia stojący na pasie startowym samolot Urzędu Morskiego w Gdyni, 1978 rok.
Tytuł według przedstawienia i opisu na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Samoloty -- fotografie; Fotografia prasowa