[Afisz. Incipit:] Gdańskie Prezentacje Teatralne Jesień '78. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1978)
Afisz z programem prezentacji teatralnych oraz imprez towarzyszących 13-22 października 1978 roku.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie artystyczne; Konkursy i festiwale teatralne; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz