Gundka - Schreibmaschine. (Danzig : [wydawca nieznany], 1930)
Ulotka reklamująca maszyny do pisania Gundka do kupienia w sklepie Gustav Neumann, Danzig-Langfuhr.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne