[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Zw. Zaw. Transportowców R.P. Oddział Automobilistów w Elblągu zaprasza ... na Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w lokalu "Polonii" z udziałem zespołu "Wicher".