[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Zw. Zaw. Transportowców R.P. Oddział Automobilistów w Elblągu zaprasza ... na Wielką Zabawę Taneczną ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w lokalu "Polonii" z udziałem zespołu "Wicher".
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970.; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.