Obwieszczenie w sprawie jednorazowej rejestracji cudzoziemców - Elbląg (Polska). Zarząd Miasta (Elbląg : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji cudzoziemców z 7 czerwca 1946 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Przesiedlenia ludności -- Polska -- 1945-1970 -- źródła; Dawne terytoria niemieckie na Wschodzie -- emigracja i imigracja -- 1945-1970 -- źródła; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła