[Rybacy] - Schütt, Franz Friedrich Christian (1874-1967). ([Szczecin], 1925)
Przedstawia małą żaglową łódz rybacką na morzu.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Morze -- w sztuce