[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie art. 3 Ustawy ... w sprawie przeprowadzenia przymusowych szczepień ochronnych przeciwko durowi brzusznemu ... - Czernecki, Józef (Darłowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujacy o szczepieniach dla mieszkańców Sławna i okolicznych wsi w czerwcu 1947 r.
Keywords: Ospa -- szczepienie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Dur brzuszny -- szczepienie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.