L. En S. Winkeler / [Otto Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1957)
Przedstawia wąską kamienicę, u dołu napis: L. En S. Winkeler. Niżej kotwica pomiędzy gwiazdami. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.