[Afisz. Incipit] Liga Lotnicza to lotnictwo dla mas! Ogólnopolski Tydzień Ligi Lotniczej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o Tygodniu Ligi Lotniczej na terenie województwa gdańskiego w dniach 12-19 października 1947 r.