Ogłoszenie - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią nakazujący wpłacenie zaliczki na poczet podatku od lokali za rok podatkowy 1946.
Pod tekstem: Gdynia, dnia 12 sierpnia 1946 r. Prezydent Miasta Wz. (-) St. Modliński Vice-Prezydent.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła