IV. Kammermusik-Abend : (Im Abonnement). Böhmisches Streich-Quartett. ([s.n., 1911)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 18 marca 1911 r.