Ex Libris Leona Chróścickiego - Kuglin, Stanisław (1907-1983).; Chrościcki, Leon. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1953)
Przedstawia wazę chińską, wokół napis: Ex Libris Leona Chróścickiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.