[Afisz. Incipit] Obwieszczenie prez. miasta o obowiązku ponownej rejestracji / E. Imbierowicz. - Imbierowicz, Edward (Zarząd Miejski w Elblągu Odział Wojskowy, 1950)
Afisz informujący o rejestracji rocznika 1930 w związku z powszechnym obowiązkiem wojskowym.