Ex Libris Dr. Anna Lerperger / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) ([wydawca nieznany], 1981)
Na tle lasu siedzący pod drzewem faun grający na fletni, u dołu z lewej strony napis: Ex Libris Dr. Anna Lerperger. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf artysty.