Ex Libris Dr. Anna Lerperger - Feilhauer, Henryk (1942-1999).; Lerperger, Anna (1902-1979). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Na tle lasu siedzący pod drzewem faun grający na fletni, u dołu z lewej strony napis: Ex Libris Dr. Anna Lerperger. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data i symbol techniki graficznej.
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.