Hf Exlibris - Brockdorff-Nielsen, Jörgen (1926- ).; Fogedgaard, Helmer (1907-2002). (1966)
Monogram hf, niżej napis Exlibris i inicjały artysty, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Frederikshavn Kunstmuseum, 11.01.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Dania -- 20 w