Kirche und Hospital zum Heiligen Leichnam A. L. Randt. - Randt, August Lobegott (1794-1859) (1852)
Przedstawia widok na kościół i szpital Bożego Ciała w Gdańsku od strony miasta według rysunku z natury z 1835 r.