Ex Libris J. J. Van Der Muur / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1956)
Przedstawia skubizowane stojące trzy osoby, napis u góry: Ex Libris, u dołu: J. J. Van Der Muur. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.