Ex Libris J. J. Van Der Muur - Battermann, Johannes (1909-1999).; Muur, J. J. van der. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1956)
Przedstawia skubizowane stojące trzy osoby, napis u góry: Ex Libris, u dołu: J. J. Van Der Muur. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data według działalnośći artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Belgia -- 20 w