[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Leszek Moczulski ... / Komitet Obrony Więzionych za Przekonania. ([Komitet Obrony Więzionych za Przekonania], 1980)
Afisz informujący o aresztowaniu Leszka Moczulskiego, Wojciecha Ziembińskiego, Tadeusza Stanskiego, Zygmunta Goławskiego, Jerzego Sychuta, Tadeusza Jandziaszaka, Krzysztofa Bzdyla, Romualda Szeremietiewa.