[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Leszek Moczulski ... - Komitet Obrony Więzionych za Przekonania; Komitet Obrony Więzionych za Przekonania ([Gdańsk] : [Komitet Obrony Więzionych za Przekonania], 1980)
Afisz informujący o aresztowaniu Leszka Moczulskiego, Wojciecha Ziembińskiego, Tadeusza Stanskiego, Zygmunta Goławskiego, Jerzego Sychuta, Tadeusza Jandziaszaka, Krzysztofa Bzdyla, Romualda Szeremietiewa.
Data i miejsce wydania za: http://archiwum.zajezdnia.org.
Keywords: Represje polityczne -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.