[Modlitwa Stefana Wyszyńskiego na mszy świętej podczas ingresu biskupa Lecha Kaczmarka 18 stycznia 1959 roku] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia kardynała Stefana Wyszyńskiego w trakcie mszy w Bazylice Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny w Gdańsku podczas ingresu biskupa Lecha Kaczmarka 18 stycznia 1959 roku.