Wystawa "Ocalonych zbiorów Biblioteki Miejskiej w Gdańsku (rękopisy i starodruki) - Biblioteka Gdańska (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o wystawie, która miała miejsce w obecnej PAN Bibliotece Gdańskiej 22.06-02.07.1946 r.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- 1945-1970.; Biblioteki -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.